Weller

Weller

Weller_Etm4u

Weller. Your workbench deserves the best soldering technology ®

Teknik för en varaktig anslutning

Den allra senaste lödtekniken som gör att du kan arbeta snabbt, effektivt och ekonomiskt. Weller-lödstationer gör alla manuella lödprocedurer säkra - oavsett om det är inom fordonsindustrin, flyg-, militär- eller medicinteknik, oavsett om det är reparationer, kretskortsmontering eller metallbearbetning.

WX Line - Performance

Lödning, avlödning, varmluft, med utmärkt prestanda - och maximal produktivitet: Performance Line antar inför alla utmaningar.


WT Line - Technology

Den robusta Technology Line sticker ut tack vare kombinationen av enkelhet användarvänlighet. Detta ger ett perfekt pris / prestanda-förhållande för lödningstillämpningar.

WE Line - Efficiency

Enkel, effektiv, hög kvalitet - samtidigt som man koncentrerar sig på det väsentliga. Med Efficiency Line erbjuder vi optimala lösningar för konsekvent kostnadsmedvetna lödtillämpningar.

Tillhandahåller ren luft till din arbetsplats.

Andas in ren luft utan farliga ångor och partiklar. Weller-filtreringssystem är speciellt utformade för kontinuerlig användning i industriella arbetsmiljöer. Högkvalitativa HEPA H13-filter rengör luften från farliga ångor, partiklar och virus. Återcirkulera därför den rena luften tillbaka till arbetsplatsen och säkerställ en säker arbetsmiljö. Den lilla designen gör att den passar under bänken för att frigöra arbetsutrymme. Endast 53 db eller lägre, Weller Zero Smog-filtreringsenheter
håller arbetsplatsen tyst.


Känn skillnaden med Weller Erem. Det beprövade valet. Varje gång.


Weller Erem ™ Precision Tools är designade och tillverkade i Schweiz och är utformade för att vara starka, hållbara, skarpa och ha den högsta precisionen som finns tillgänglig. Weller Erem-verktyg är speciellt skapade för montering av elektronik och sjukvård. De högpresterande fräsarna satte branschstandarden genom att tillhandahålla över 1 miljon konsekventa exakta och exakta funktioner. Med avancerade avancerade funktioner som Magic Spring ™, skruvförband med hög precision och maximal öppningsstoppsteknik ger Weller Erem precisionsverktyg den längsta hållbarheten, högsta precision och bästa kvalitet på planeten. Känn skillnaden med Weller Erem. Det beprövade valet. Varje gång.