nVent Schroff

nVent Schroff

images_1

nVent SCHROFF Connect and Protect

nVent SCHROFF har varit synonymt med innovation sedan den grundades i Tyskland 1962, och började med utvecklingen av ett subrack-system för eurokort som hjälpte till att göra 19 ”-standarden universell. nVent fortsätter att vara banbrytande inom elektronisk infrastruktur för ett brett spektrum av applikationer idag. Erkända över hela världen uppfyller nVent SCHROFF-produkter nationella och internationella standarder för elektronikförpackningar. Från standard till våra standardbaserade lösningar, som sedan modifierats eller anpassats för att möta behoven hos din specifika applikation, kan du spara tid och pengar jämfört med att skapa en egen lösning. Etm4u är mycket stolta över att kunna vara återförsäljare för nVent Schroff

nVent SCHROFF-subracks och 19" rackmonterat chassi erbjuder en flexibel plattform för militär-, telekom-, järnvägs- samt test- och mätapplikationer. Med en bred standardportföljbyggnad på en modulär plattform möjliggör subracks och 19 ′ ′ rackmonterat chassi en hög grad av designflexibilitet för att möta applikationskrav som stötar och vibrationer eller EMC-skärmning.

nVent har ett brett urval av Open Standard-system och Hardware Platform Management Solutions som överensstämmer med PICMG- och VITA-specifikationerna. Våra öppna standardsystem har modulärt och robust mekaniskt chassi, överlägsen signalintegritet för att stödja de högsta dataöverföringshastigheterna, utmärkt och beprövad kylprestanda och pålitlig hårdvaruhantering.

nVent SCHROFF är världsledande inom design och tillverkning av elektronikskåpslösningar som erbjuder ett brett utbud av lösningar från estetiskt tilltalande, funktionella och enkla elektroniska skåp till högfrekventa skärmade, stötdämpande och vibrationsskyddade versioner.


Med sitt varumärke Schroff fortsätter nVent att vara banbrytande inom elektronisk infrastruktur för ett brett spektrum av applikationer.

Schroff-varumärket innehåller en bred produktportfölj från elektronikskåp, kretskort (PCB), till exempel korthållare och extraherare, frontpaneler och handtag till underställ, fodral, bakplan, strömförsörjning, skåp och förmonterat chassi för inbyggd dator system. Varumärket Schroff, som tillhör nVent Technical Solutions affärsenhet, har varit världsledande inom elektronisk förpackning i över fem decennier.