Fluke

Fluke

Fluke

Fluke. Keeping your world up and running ®

Sedan 1948 hjälper Flukes produkter proffs med många olika tillämpningar och applikationer - med ett gott rykte om bärbarhet, robusthet, säkerhet, användarvänlighet och stränga kvalitetsstandarder.

Handhållna värmekameror passar bäst för förebyggande underhåll, elinspektioner och felsökning på fältet. Ledade värmekameror passar däremot bäst för noggrannhet på långt och kort håll och kan användas på elanläggningar samt för forskning och utveckling. Monterade värmekameror är utvecklade för kontinuerlig insamling av IR-data och passar bäst för forskningsorienterade, vetenskapliga och tekniska tillämpningar.

Digtala Multimetrar

Fluke Digital Multimeters (DMM) finns på fler verktygsbälten och hittar fler problem än något annat testverktyg. Varje Fluke Multimeter ger dig vad du behöver: noggranna mätningar, konsekvent, tillförlitlig prestanda, hög säkerhet och den starkaste garantin som finns tillgänglig.

Fluke Electrical Testers

Flukes serie av elektriska testare, spänningsdetektorer, kontinuitetsdetektorer och kretstestare är utformade för användning i alla applikationer och i nästan alla miljöer. Sortimentet inkluderar öppna gaffeltestare med FieldSense®-teknik (för att få spännings- och strömmätningar utan testledningar).

Fluke Ti 400

Fluke Thermal Imaging Cameras (Värmekamera)

Infraröda verktyg som bygger på 65+ års industriell erfarenhet. Varje kamera är byggd utan att kompromissa med Flukes standard för "robusthet, tillförlitlighet och noggrannhet". Ett brett utbud av modeller ger dig lösningen för din applikation.