elneos connect

elneos connect

elneos
elneos3

Arbetsplatssystemet elneos connect från erfi

Det nya arbetsplatssystemet elneos connect kännetecknas av sin höga strukturella flexibilitet och dess enkelhet. Elneos connect är tidlös i sin design och erbjuder attraktiva färgglada accenter. Det sofistikerade profilsystemet och kopplingarna till elneos connect möjliggör bland annat flexibla och smidiga kabeldragningar, justering av arbetshöjden via en stabil hydraulisk mekaniskm och anslutning till anslutande bord via en bryggkoppling. Arbetsbelysning och indikeringslampor i modern RGB LED-teknik med digitala sensorer.

eleneos4

Profilerna

elneos connect erbjuder nya kombinationer med ett sofistikerat profilsystem i aluminium. Grunden för profilsystemet är L-profilen. Denna grundprofil kompletteras av ytterligare profilformer, expanderprofiler och teleskopprofiler, vilket ger elneos en hög flexibilitet och frihet.

Fem olika profiler

- L-profil
- Expand Profil 1
- Expand Profil 2
- erfi Brygga
- Teleskop Profil

Anslutningen

Som en central komponent mellan bordsbenet och ramen kopplas "anslutningen" till L-profilen. Genom anslutningen kan nya profiler och därmed media av alla slag styras mellan bordsram och bordsben. Samtidigt låter anslutningen bordet flyta och ger systemet en mycket hög grad av stabilitet. Bordsbenen kan justeras stegvis och ger därmed en hög nivå av höjdjustering.

Kontinuerlig mediehantering

Anslutningarna är hjärtat i möbelsystemet elneos connect och möjliggör en oavbruten medieanslutning mellan bordsbenet och bordsramen från golvet till alla systemkomponenter. 

Belysning

De interna utvecklarna av belysning till elneos connect har givetvis utnyttjat den senaste LED-tekniken. 

Högkvalitativt ljus

- Högpresterande RGB-lysdioder och vita premium-lysdioder
- Kontaktfri dimning och justering av ljusfärgen
- RGB-lysdioder och vita lysdioder är justerbara oberoende av varandra
- Kontroll av ljusklimatet genom minnesfunktion
- Färgfasthet och exceptionellt bra kontrast
- Bländ-, reflektions- och skuggfritt arbete
- Osynligt integrerad i Toplight-profilen
- Svängbar för optimal ljusstyrning
- Livslängd upp till 50000 timmar med 30% besparing
- Styrning med I2C-bussgränssnitt