elneos five

elneos five

elneos_five
elneos_five1

The most innovative electronic device system elneos® five from erfi

Det elektroniska enhetssystemet elneos five kännetecknas av 5-finger multi-touch gest-funktionen och de 5 enhetsgrupperna som reglerar strömförsörjning, digitala multimetrar, effektenergimätare, funktionsgeneratorer och "arbitrary" generatorer. Upp till 7 enheter kan installeras till kontroll centret i elneos five plus ytterligare 8 platser. Glasfronten på elneos five är utrustad med kapacitiv teknik. Den är mycket stabil, reptålig och vandalsäker. Den kapacitiva tekniken tillsammans med enhetskombinationen och modulariteten hos elneos five är enastående i metrologi.

elneos-five-erfi-gesten

Multi-touch styrning

Många fördelar med ny styrfilosofi. Hela enhetens framsida är utformad som en kapacitiv beröringssensor av glas och utsätts därför inte för mekaniskt slitage. Den lysande 7-tums färgskärmen med flera beröringar styrs av gester med upp till fem fingrar.

Enfingers gest: enhetsbyte Torka och knacka
2-finger gest: zooma, rulla etc.
3-finger gest: en överblick över alla enheter
4-finger gest: Aktivera Safe Guard-funktionen
5-finger gest: aktivera kontinuerlig mätning

Felaktiga åtgärder undviks eftersom oavsiktlig beröring t.ex. med din handflata tolkas som en felaktig inmatning. 3D-hjulet i glaset möjliggör även blindmanövrering. Färgbelysta, kapacitiva sensorknappar säkerställer optimal användarvägledning.

Anslutningshylsor med RGB ringbelysning

Ringbelysta säkerhetslabb och BNC-uttag för optimal användarvägledning och enkel koppling. Beroende på funktion tänds RGB-lysdioderna i rött, blått eller vitt.

Den färgade kodningen på uttagen guidar användaren till rätt anslutning. Detta garanterar en mycket hög kontaktsäkerhet och anslutningsfel utesluts. Beroende på jack, kommer ringarna blinka vit, röd eller blå när de begär att bli anslutna. Uttagen tänds permanent när t.ex. strömen är på. Denna displaykaraktäristik är ett aktivt bidrag till säkerheten och en uppfinning av erfi. Säkerhetslabbuttagen är infällda och ligger på samma nivå som den speciella glasytan.

High performance devices

Elneos five enheter kan manövreras i 3 olika lägen. I singel-drift med endast en enhetsfunktion, i multi-mode-drift och i multi-expand-mode-drift med 19" hjälpfack. Således erbjuder vi en mycket hög flexibilitet för att arbeta i en modern laboratoriemiljö.

elneos® five erbjuder:
- Precisionsreglerad strömförsörjning med fyrkantsvåggenerator
- Precisions digital multimeter
- Effekt- och energimätare
- Funktionsgenerator 
- Snabb signal/arbitrary generator