SCHROFF nVent 19" system

nVent Schroff

images_1

We Connect and Protect

nVent SCHROFF har varit synonymt med innovation sedan det grundades i Tyskland 1962, och började med utvecklingen av ett eurokortsystem som hjälpte till att göra 19”-standarden universell. nVent SCHROFF fortsätter att vara pionjär inom elektronisk infrastruktur för ett brett spektrum av applikationer. nVent SCHROFFs produkter är erkända över hela världen och uppfyller nationella och internationella standarder för elektronik kapsling. Att börja med våra standardbaserade lösningar, för att sedan modifiera eller anpassa för att möta behoven för din specifika applikation, kan spara tid och pengar jämfört med att skapa en egenutvecklad lösning

Schroff nVent from Etm4u
Schroff nVent from Etm4u
Schroff nVent from Etm4u

Industrier

Schroff nVent Aerospace & Defense

Aerospace and Defense

PROVEN RUGGED ELECTRONICS PACKAGING - FOR THE PAST 50 YEARS

Systemen blir mindre och mer kraftfulla, vilket driver behovet av förbättrad värmeavledning. nVent SCHROFF erbjuder lösningar för att tillfredsställa dessa SWaP-trender (storlek, vikt och effekt) för kritiska system som ATR:er, datainspelare, uppdragsberäkningssystem, övervaknings- eller nyttolasthanteringssystem.

Du kan lita på nVent SCHROFF för kompletta mekaniska, elektroniska och termiska lösningar med stöd av ett team av erfarna ingenjörer och testlaboratorier. Vi förstår nu mer än någonsin vikten av att komponentfel är ett icke-alternativ.

Från EMC- och seismiska skåp till robusta subrack, som tål upp till 60 kg eller 25 G stötar, till SWaP-vänliga lösningar för att behålla och kyla kretskort – vi har dig täckt.

Schroff nVent Communication

Information And Communication Technology

HIGH-PERFORMANCE SOLUTIONS FOR ICT INFRASTRUCTURE

Snabb implementering av pålitlig högpresterande infrastruktur spelar en avgörande roll i telekommunikationsbranschen. Oavsett om det är utrustning för trådlös, trådbunden, edge computing, kärnnätverk eller datacenterapplikationer kan våra modulära produktplattformar skräddarsys för att exakt möta dina behov. Tillsammans med vårt globala tillverkningsfotavtryck och globala supportnätverk är nVent den idealiska partnern för att stödja din telekommunikationsinfrastruktur i tid, på budget lokalt runt om i världen.


Konvergerande teknologier, allt mer mättade marknader och sammanslagna affärssegment: Kommunikationsutrustning måste mer än någonsin tidigare kunna implementeras snabbt för att säkerställa interoperabilitet med äldre och framväxande teknologiplattformar. Med vår djupa ingenjörserfarenhet och vårt engagemang för service och flexibilitet, levererar vi innovativa lösningar som tillgodoser individuella krav på en snabbare tidtabell. Spjutspetsteknologi och komplett elektronik och mekanisk tillverkning samt integrationstjänster från nVent säkerställer den bästa avkastningen för din investering.

Readmore:

 

Schroff nVent Test and Measurement

Test and Measurement Solutions

RACKS AND ENCLOSURES TO PROTECT YOUR TEST EQUIPMENT

Att välja den optimala hårdvaruplattformen för din testsystemdesign kan vara en skrämmande uppgift. På nVent förstår vi denna utmaning väl. I decennier har nVent SCHROFF utvecklat högkvalitativa rack och kapslingar för OEM och slutanvändare för att skydda den känsliga elektroniken som utgör avancerade testsystem.


Vilka fysiska utmaningar ditt testsystem än står inför, vare sig det är minskat fotavtryck, ökad värmeavledning eller miljöer med stötar och vibrationer, är våra tekniska experter redo att samarbeta för att leverera den bästa lösningen för din applikation.


Vi är engagerade i att stödja ingenjörer, forskare och forskare i att utveckla innovativa testsystem som accelererar innovationer som 5G, autonom körning, Internet of Things och nätverkssäkerhet.

Readmore:

 

Schroff nVent Energy Storage

Reliable Protection for Energy Storage

PROTECTION FOR RELIABILITY AND EFFICIENT ENERGY STORAGE SOLUTIONS

I en snabbt utvecklande värld har energilagring framträtt som en kritisk komponent i det globala energilandskapet. När efterfrågan på ren, pålitlig och hållbar kraft fortsätter att skjuta i höjden, har energilagringslösningar blivit avgörande för att optimera energiproduktionen, förbättra nätstabiliteten och underlätta integrationen av förnybara energikällor. På nVent SCHROFF inser vi den djupa betydelsen av energilagring och den avgörande roll den spelar för att forma en grönare och mer motståndskraftig framtid.


Schroff nVent Energy Storage

När vi utnyttjar kraften i energilagring blir det av största vikt att säkerställa säkerhet och skydd för utrustningen. Våra utomhusskåp, inomhushyllor och chassier ger nödvändig inkapsling och skydd för energilagringssystemen och skyddar dem från miljöfaktorer, mekaniska påfrestningar och potentiella faror. Med flexibla dimensioner och monteringsmöjligheter stödjer våra lösningar montering av antingen första och andra strömförande batterier.

Upptäck den ovärderliga expertis som nVent SCHROFF tillför energilagringslösningar och utforska hur vi har hjälpt kunder att säkerställa och upprätthålla optimal klimatkontroll för deras energilagringssystem. Oavsett om det är i kraftverk, kommersiella och industriella byggnader eller till och med hem, skyddar och maximerar våra lösningar effektivt energilagringssystemens prestanda.

Readmore:

Schroff nVent datacenter

Data Center and Networking Solutions

TRUSTED DATA CENTER AND NETWORKING SOLUTIONS FOR A CONNECTED WORLD

Hastigheten på föränderlig teknik skapar betydande nya utmaningar för att ansluta och skydda datacenter och nätverksinfrastruktur. Prestationer av ökad bearbetningskapacitet, minskad datalatens och minskade driftskostnader möts med både förväntade och oväntade konsekvenser.

Flera leverantörssystem skapar komplexitet. Upptagna anslutningsvägar är stressade till sina gränser och nya säkerhetshot dyker upp dagligen. Ständigt växande IT- och kommunikationskrav kräver fjärrlösningar i kanten av nätverket. Den högsta mängden data och nätverkstillgänglighet är avgörande i dagens uppkopplade värld. Vår modulära och breda portfölj i kombination med design- och projektstöd gör att du kan slutföra ditt projekt i tid och för att säkerställa data- och nätverkstillgänglighet.

Readmore:

Schroff nVent Railway

Railway and Transportation Solutions

RESILIENT PROTECTION OF CRITICAL RAIL INFRASTRUCTURE

I mer än 60 år har nVent SCHROFF varit världsledande inom innovativt skapande, utveckling och tillverkning av elektronik kapsling för järnvägssystem och teknik..

Readmore:

Schroff nVent från Etm4u

Med sitt varumärke Schroff fortsätter nVent att vara banbrytande inom elektronisk infrastruktur för ett brett spektrum av applikationer.

Schroff-varumärket innehåller en bred produktportfölj från elektronikskåp, kretskort (PCB), till exempel korthållare och extraherare, frontpaneler och handtag till underställ, fodral, bakplan, strömförsörjning, skåp och förmonterat chassi för inbyggd dator system. Varumärket Schroff, som tillhör nVent Technical Solutions affärsenhet, har varit världsledande inom elektronisk förpackning i över fem decennier.