Fluke

Fluke

Fluke från Etm4u

Fluke. Keeping your world up and running ®

Sedan 1948 hjälper Flukes produkter proffs med många olika tillämpningar och applikationer - med ett gott rykte om bärbarhet, robusthet, säkerhet, användarvänlighet och stränga kvalitetsstandarder.

Handhållna värmekameror passar bäst för förebyggande underhåll, elinspektioner och felsökning på fältet. Ledade värmekameror passar däremot bäst för noggrannhet på långt och kort håll och kan användas på elanläggningar samt för forskning och utveckling. Monterade värmekameror är utvecklade för kontinuerlig insamling av IR-data och passar bäst för forskningsorienterade, vetenskapliga och tekniska tillämpningar.

fluke87_etm4u_1_1
Fluke_t6-1000_1_1
Fluke_ti400_1_1

Digtala Multimetrar

Fluke Digital Multimeters (DMM) finns på fler verktygsbälten och hittar fler problem än något annat testverktyg. Varje Fluke Multimeter ger dig vad du behöver: noggranna mätningar, konsekvent, tillförlitlig prestanda, hög säkerhet och den starkaste garantin som finns tillgänglig.

Fluke Electrical Testers

Flukes serie av elektriska testare, spänningsdetektorer, kontinuitetsdetektorer och kretstestare är utformade för användning i alla applikationer och i nästan alla miljöer. Sortimentet inkluderar öppna gaffeltestare med FieldSense®-teknik (för att få spännings- och strömmätningar utan testledningar).

 

Fluke Thermal Imaging Cameras (Värmekamera)

Infraröda verktyg som bygger på 65+ års industriell erfarenhet. Varje kamera är byggd utan att kompromissa med Flukes standard för "robusthet, tillförlitlighet och noggrannhet". Ett brett utbud av modeller ger dig lösningen för din applikation.

f-installation_tester
Vibration_Flk
toc-blog-leak-detection-f-ii900_17a_c_1500x1000

Installationstestare

Säkerhet och prestanda är två av de viktigaste kraven på alla elektriska system. Högkvalitativ isolering, ordentligt jordsystem och aktivt skydd för människor, elsystem och byggnader mot dödliga elstötar, brand och annan skada på utrustning. Skydda apparater, överför resultat trådlöst, utför sju tester med en knapptryckning. Fluke 1664 FC installationstestare är den enda testaren med isoleringsförtest. Om testaren upptäcker en ansluten enhet vid testning stoppas isolationstestet, vilket förhindrar oavsiktliga skador. Med 1664 FC får du också Fluke Connect, så att du kan skicka testresultat till din smarttelefon och samarbeta med andra. Auto Test utför sju tester med en knapptryckning, vilket minskar antalet manuella anslutningar och minskar risken för att göra fel.

Vibrationsmätare

Vibrationsmätaren Fluke 805 FC, det tillförlitliga, repeterbara och noggranna sättet att kontrollera lager och maskintillstånd. Ta viktiga beslut med självförtroende. Vibrationsmätaren Fluke 805 FC är den mest tillförlitliga vibrationsmätutrustningen för mekaniska undersökningsteam som behöver kunna utföra repeterbara mätningar av övergripande vibration, lagertillstånd och maskintillstånd med allvarlighetsskala. Med hjälp av mobilappen Fluke Connect är det nu enklare än någonsin att hantera ditt arbetsflöde för vibrationsundersökning. Tack vare de inbyggda maskinprofilfunktionerna kan du ställa in maskinprofiler med hjälp av appen och sedan skicka dem direkt till din 805 FC-vibrationsmätare. 

Läckage detektering

Den handhållna Fluke ii900 Sonic Industrial Imager är utrustad med en mängd mikrofoner för ett utökat synfält och gör det möjligt för underhållsteam att snabbt och exakt lokalisera luft-, gas- och vakuumläckor i tryckluftssystem, även i bullriga miljöer. Den nya SoundSight™-tekniken är särskilt utformad för bullriga produktionsanläggningar och är enkel att lära sig och implementera. SoundMap™-kartan läggs ovanpå en visuell bild för snabb identifiering av läckor direkt på en 7-tums LCD-pekskärm. Det enkla, intuitiva gränssnittet gör att tekniker kan isolera läckagets ljudfrekvens och filtrera bort högt bakgrundsljud. Teamet kan inspektera hela anläggningen på bara några timmar samtidigt som produktionen pågår för fullt. För första gången kan du snabbt och enkelt identifiera de reparationer av luftläckage som behövs för att säkerställa effektiv drift och minska elkostnaderna. Bilder kan sparas och exporteras i rapporteringssyfte.