Fibox

Fibox

Fibox logo

Fibox. Make difficult easy ®

Fibox är pionjären inom tillverkning av kapslingar och skåp. Deas kapslingar av polykarbonat är potentiella konkurrenter till kapslingar av aluminium, stålplåt eller rostfritt stål samt andra material på kapslingar och skåp. Fibox polykarbonatkapslingar är IP- och IK-klassade (kolla efter individuell modell för att se betyget) och är väderbeständiga under alla omständigheter. Vattentät, UV-skyddad men ändå lätt att underhålla. Deras kapslingar håller din elektronik säker och kan användas på många olika platser. De kan användas i många farliga miljöer, och tål mycket stryk och missbruk utan att riskera innehållet. Idealisk för till exempel industriell styrning, IoT och fastighetsautomation. Korrosionsfri radiofrekvens transparent. Polykarbonat och kapslingar finns i deras DNA. Behöver du skräddarsydda kapslingar? Fibox tillverkar allt från standardkapslingar till kundanpassade lösningar. 

Fibox ARCA IEC
Fibox MNX
Fibox JB

ARCA IEC

Överlägsen prestanda och säkerhet i de mest krävande miljöerna. Lätt att använda. Snabb att installera. Allt detta drivs av innovation och marknadsdriven produktutveckling. ARCA är ett prisvärt och kostnadseffektivt alternativ till att stålskåp installeras i tuffa och krävande miljöer. Kors sagt så har ARCA alla funktioner som stål har men fördelarna med högkvalitativ termoplast.

MNX

MNX-polykarbonat- och ABS-kapslingar använder sprutgjutningsteknik i världsklass. De är utformade för att hysa och skydda alla typer av elektriska och elektroniska komponenter i de mest krävande applikationerna. MNX innehåller mer än 260 olika variationer.

JB

Fibox JB elektriska kopplingsboxar är konstruerade för inomhus- och utomhusbruk. Kapslingarna är underhållsfria och korrosionsbeständiga.
Estetisk design som också maximerar installationsutrymmet -  dvs enkel installation. Membraninmatningar möjliggör flexibla kabelinmatningsalternativ.

Fibox ARCA JIEC
Fibox CAB
Fibox windows/HMI protection

ARCA JIEC

Fibox nya ARCA icke-metalliska kapslingar ger användare av klassiska elektriska kopplingsdosor en enkel uppgraderingsväg till en högpresterande kapsling med 2000-talets teknologi. Precision, formsprutade, ARCA-kapslingar har överlägsen kemisk beständighet och det breda temperaturutnyttjandet av polykarbonatplast. Dessa kapslingar finns i klassiska storlekar och har industristandardmått och paneler.

CAB

Fibox-skåp är designade för att innesluta och skydda din utrustning och enheter under alla förhållanden, även de tuffaste och mest krävande miljöer. Fibox-skåp överträffar ständigt konventionella stålskåp. Det breda urvalet av Fibox plast- och polyesterskåp garanterar en perfekt lösning för varje kapslingsapplikation. Fibox-skåp finns i polyester, polykarbonat och ABS.

WINDOWS/HMI PROTECTION

Fibox inspektions- och skyddsfönster ger säkerhet och trygghet för den ömtåliga komponenten samtidigt som personalen kan se och använda dem.