Fibox

Fibox

Fibox_Logo_2

Fibox. Make difficult easy ®

Mer än 1000 standard kapslingar och tillbehör för att skydda din utrustning!

Fibox är en global marknadsledare inom kapslingar och elektronik skåpt, och sätter design och innovation i framkant på allt de gör. Med nordiska rötter och huvudkontor i Finland sedan 1966, skapar de robusta och branschledande produkter och lösningar som skyddar starkström, styrsystem och elektroniska enheter från alla typer av tuffa omgivande element och miljöer. Etm4u är en preferred supplier/distributör med många års erfarenhet från varumärket Fibox.

ARCA IEC

Överlägsen prestanda och säkerhet i de mest krävande miljöerna. Lätt att använda. Snabb att installera. Allt detta drivs av innovation och marknadsdriven produktutveckling. ARCA är ett prisvärt och kostnadseffektivt alternativ till att stålskåp installeras i tuffa och krävande miljöer. Kors sagt så har ARCA alla funktioner som stål har men fördelarna med högkvalitativ termoplast.

MNX

MNX-polykarbonat- och ABS-kapslingar använder sprutgjutningsteknik i världsklass. De är utformade för att hysa och skydda alla typer av elektriska och elektroniska komponenter i de mest krävande applikationerna. MNX innehåller mer än 260 olika variationer.

JB

Fibox JB elektriska kopplingsboxar är konstruerade för inomhus- och utomhusbruk.
Kapslingarna är underhållsfria och korrosionsbeständiga.
Estetisk design som också maximerar installationsutrymmet -  dvs enkel installation.
Membraninmatningar möjliggör flexibla kabelinmatningsalternativ.